Prije dvije godine igrači su dobili priliku vidjeti kako izgleda post-apokaliptični svijet kojeg je zamislio Guerrilla Games. Njihova igra Horizon Zero Dawn pratila je junakinju Aloy u predivnoj prirodi pomiješanoj s ostacima veoma napredne tehnologije i robotskih zvijeri. Da nije izašla u istoj godini kad i The Legend of Zelda: Breath of the Wild, vjerojatno bi prošla puno bolje na raznim dodjelama nagrada, ali je i unatoč tome bila mnogima izuzetno draga.

Ovog će tjedna razvojni tim proslaviti drugu obljetnicu od izlaska igre, a odlučili su početi s objavljivanjem podataka o prodajnim rezultatima. Otkad je ova ekskluziva za PlayStation 4 postala dostupna prodala se u više od 10 milijuna primjeraka, što je izuzetno impresivno. Hermen Hulst iz Guerrilla Gamesa je također objavio neke manje poznate informacije o igri na PlayStationovom blogu, pa bacite oko ako vas zanimaju detalji o razvoju.

Aloy je do sada posjetila svijet Monster Hunter Worlda, a prije par dana najavljena je kolaboracija s PUBG-jem. Oni koji igraju ovu battle royale igru na PlayStationu 4 moći će nabaviti odjeću inspiriranu glavnom junakinjom te akcijske igre – nešto ćete morati otključati igranjem, nešto možete kupiti, a nešto dobivate čim se ulogirate u igru. Više detalja o tome možete pronaći ovdje.

Horizon Zero Dawn izašao je 28. veljače 2017. godine samo za PS4 i nema naznaka da ćemo igru moći zaigrati na nekoj drugoj platformi. Ako se želite više informirati o igri, posjetite službene stranice, a ako želite vidjeti kako igra izgleda ili se samo podsjetiti, jedan od brojnih trailera čeka vas ispod teksta.