Još prošle godine gospodnje 2018. u veljači saznali smo datum izlaska službenog holivudskog filma Sonic The Hedgehog, a potom su ovoga ožujka 2019. na internet procurile prve slike Sonica u njegovoj novoj i kompletnoj formi. Danas smo napokon dobili i prvi pravi službeni trailer filma.

Kao što je od prije poznato, zločestog Dr. Robotnika u filmu glumi slavni glumac i komičar te generalno legenda – Jim Carrey. Pored njega, tu je i James Marsden (Westworld, X-Men, itd.), koji će u filmu imati ulogu dobrog policajca i pomoći našem plavom “krznatom” protagonistu, dok samome Sonicu glas posuđuje Ben Schwartz (animirani serijal Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles, Parks and Recreation itd.).

Dok smo jučer putem procurene slike na twitter profilu SEGAbits po prvi puta mogli vidjeti Jima Carreyja u odijelu Dr. Robotnika, današnji trailer prikazuje nam Sonica i ostale u akciji te konačno možemo vidjeti kako će zaista sve to skupa izgledati u velikoj holivudskoj produkciji pod izdavaštvom kuće Paramount Pictures.

Što se tiče Jima Carreyja kao Dr. Robotnika, ne sumnjamo da će se slavni glumac pronaći u toj ulozi i biti izrazito smiješan i zao, s obzirom da već od prije znamo da mu takve uloge savršeno leže, a prema traileru se čini da će njegova verzija Dr. Robotnika proživjeti određene fizičke promjene tijekom filma, pri čemu će očigledno kasnije puno više sličiti originalnom Robotniku kakvoga poznajemo iz igara, uz ogromne brčine i sve ostalo.

Što se, pak, samog Sonica tiče – naravno, s obzirom da se već mjesecima vode rasprave o tome da mnogima njegova filmska verzija izgleda poprilično bizarno, ovaj trailer to i potvrđuje, no o ukusima se ne raspravlja (kaže stara poslovica). Kako se vama čini sami Sonic, kao i hoće li prema viđenome film išta valjati – provjerite sami u gore priloženom prvom traileru za Sonic The Hedgehog, koji u kina stiže 8. studenog 2019.