Kao što je od prije poznato, najomiljeniji jež gaming industrije – Sonic iz popularnog SEGA serijala Sonic The Hedgehog – ove godine dobiva svoju holivudsku filmsku adaptaciju, a izgleda da su sada na internet procurile slike Sonica u njegovoj novoj i kompletnoj formi.

U prosincu smo mogli vidjeti službenu sliku i plakat na kojemu su bili vidljivi samo Sonicova silueta i obris tijela, dok je sinoć neslužbenim putem, preko stranice dizajnerske i reklamne agencije Hamagami/Carroll iscurio niz od nekoliko slika filmske verzije Sonica u različitim pozama.

Iako je sav sadržaj sa stranice agencije sada uklonjen, ljudi širom interneta sačuvali su screenshotove, pa tako možemo vidjeti kako su osim slika Sonica iz agencije priložili i stilski vodič za film, kroz koji možemo vidjeti tekstualni opis Sonica kakav bi trebao biti kao lik u filmu (klik na sliku za povećanje).

Ukoliko je suditi po opisu Sonica, izgleda da bi njegova filmska verzija trebala biti pomalo “drska i sarkastična”, “junačka i postolovna”, “samouvjerena i kompetitivna” te da će Sonic biti “nestašan ali ne zlonamjeran”.

Čini se kao nešto odraslija verzija svima omiljenog plavog ježa, a sve te opise njegovog karaktera zaista nekako i možemo zamisliti u filmskoj verziji u 2019. godini, pa čak ga i usporediti s, primjerice, Pikachuom kakvoga smo mogli vidjeti u trailerima za iščekivani film Pokémon: Detective Pikachu.

Naravno, mišljenja o izgledu Sonica podijeljena su, a dok jedni smatraju kako Sonic izgleda morbidno s mišićavim nogama i krznom (čak su mu i “rukavice” od krzna!), drugi još uvijek čekaju vidjeti nešto više detalja ili pak pogledati sami film kad izađe, s obzirom da slike nisu sto posto reprezentativne.

U svakom slučaju, uskoro očekujemo službeno očitovanje kompanije SEGA i filmske produkcije Paramount Pictures. Film Sonic The Hedgehog u kina stiže 8. studenog, a poznato je da u njemu glume James Marsden (X-Men, Westworld i sl.) i izvrsni komičar Jim Carrey u ulozi Dr. Robotnika, dok će samom Sonicu glas posuditi Ben Schwartz (animirani serijal Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles, Parks and Recreation itd.).