Što dobijemo kada spojimo Untitled Goose Game i Among Us? Naravno, Goose, goose, DUCK – igru društvene dedukcije u kojoj igrači uz pomoć drugih kolega gusaka moraju raditi zajedno kako bi dovršili svoju misiju. Kva-kva je u tome što se zlonamjerne patke i druge ptice pokušavaju infiltrirati u tim gusaka i čine sve da sabotiraju misiju. Glavni cilj ove zanimljive mozgalice je obraniti bazu i otkriti tko su prepredeni imposteri. Kinda SUS.  

Ova free-to-play igra započinje tako što je igraču dodijeljena uloga guske ili patke. Patke su varalice koje se pretvaraju da su guske i pokušavaju eliminirati članove posade. Kao guske, igrači moraju izvršiti zadane zadatke prije nego što patke ubiju sve članove tima što ih dovodi do pobjede. Da bi pobijedili kao patka, igrači imaju zadatak ubiti sve guske prije no što izvrše svoje zadatke. 

Ova igra razvojnog studija Gaggle Studios, Inc već je postigla veliki uspjeh s više od 800 tisuća istovremenih igrača na Steamu i mobilnim uređajima. Da bi obilježio svoj uspjeh, studio je fanovima dao pristup novoj mapi Ancient Sands koja sadrži nove mehanike igranja, uloge i kozmetičke pakete kao i pristup redizajniranoj mapi Lunar New Year.   

Igra je prilagođena praktički svim uređajima zbog svojih vrlo standardnih i jednostavnih grafičkih značajki tako da ju je moguće igrati i na mobitelima. Sustav upravljanja je vrlo jednostavan i radi po principu “click and play” što čini ovu igru savršenom za sve uzraste.