Prošlogodišnji Good Game pokazao je kako igranje videoigara dva dana u komadu može itekako biti korisno za društvo. Ovaj B2B humanitarni događaj prošle je godine spojio esports turnir u igri Counter-Strike: Global Offensive s humanitarnim karakterom te je opremio 24 dječjih odjela bolnica i domova za nezbrinutu djecu u Zagrebu i Pragu s gaming opremom. Prošle godine je sudjelovalo 16 tech tvrtki i start-upova s preko 96 natjecatelja.

Ove godine Good Game Powered By Vipnet planira u Counter-Strike turnir uključiti maksimalno 24. tima start-up i tech tvrtki s 144 natjecatelja. Svi mečevi igrat će se na MSGW računalima, M SAN grupe, najznačajnijeg brenda računala u Hrvatskoj koji su posebno projektirani u svrhu ovog natjecanja. Najveći regionalni dobrotvorni esports turnir ove će godine 50% od svih kotizacija donirati Croatian Makersima. Za one koji ne znaju, Croatian Makers su  najveća inicijativa u našem školstvu, a prikupili su 300,000 američkih dolara na indiegogo kampanji kako bi djeci u hrvatskom školstvu priuštili rad s  najmodernijom tehnologijom. Više o indiegogo kampanji možete pročitati ovdje.

Good Game Powered by Vipnet održava se 13. i 14. svibnja u Zagrebu od 9-18h, u prostorijama HUB385 u Petračićevoj 4, a još uvijek su otvorena dva mjesta za tvrtke koje žele sudjelovati u Counter-Strike turniru. Osim kompetitivnog VIP područja u kojem se održava turnir, Good Game mogu besplatno posjetiti i svi zainteresirani u EXPO dijelu gdje mogu sudjelovati u turnirima u nekim od najpopularnijih igraćih naslova današnjice, isprobati VR i AR uređaje te uživati u pozitivnoj energiji, networkingu i najboljim aspektima gamerske kulture. Ukoliko se želite prijaviti za 3 vs 3 turnir u Overwatchu koji je otvoren za javnost možete to učiniti ovdje.

Vidimo se na Good Game Powered By Vipnet, a slobodno bacite oko/oči i na prošlogodišnji službeni aftermovie ovog humanitarnog gamerskog eventa!