Nismo se još propisno odmorili od zimskih rasprodaja igara, čak je trenutno aktivna ona Humble Bundleu, a GOG.com je zaključio da nam treba još jedna. Žele nas ugrijati u ovim hladnijim danima, pa su novu selekciju nazvali Hot Sale i osim popusta nam nude jednu besplatnu igru.

Imate naredna dva dana za dodati Distraint: Deluxe Edition u svoju kolekciju. Sve što morate napraviti je imati korisnički račun na GOG-u i zaputiti se ovdje ili ako koristite njihov GOG Galaxy klijent samo kliknuti u trgovini. Radi se o psihološkoj horor avanturi rađenoj u 2D-u koja je razveselila solidan broj igrača i nedavno dobila nastavak.

Od ostatka ponude možemo izdvojiti sljedeće: The Witcher 3: Wild Hunt GOTY se po prvi put prodaje po 70 posto nižoj cijeni, odnosno 13,29 eura, odlični Gwent RPG Thronebreaker: The Witcher Tales prodaje se za 10,39 eura, Darkest Dungeon možete nabaviti za 6,69 eura, Frostpunk za 20,09 eura, Hollow Knight za 8,79 eura i Pillars of Eternity II: Deadfire (koji sutra dobiva mod koji kompletno mijenja igru) za 30,39 eura. Cijelu ponudu možete sami proučiti na GOG-ovim stranicama.

Hot Sale traje od danas do iduće srijede, 30. siječnja, u ponoć, pa imate vremena za detaljno proučiti cijelu ponudu i vidjeti ima li nešto što vas zanima.