God Eater 3 je prvi put spomenut 2016. godine, a od tada je Bandai Namco objavio nekoliko trailera, službeno igru najavio, rekao da će izaći i za PC te na kraju objavio i datum izlaska. Prije mjesec i pol dana saznali smo da će igra na zapadnom tržištu izaći početkom veljače (u Japanu izlazi u četvrtak), pa kako bi nas što bolje pripremili na novu igru u serijalu izdavač je objavio trailer u kojem pokriva priču.

Možda je to ipak malo velikodušna izjava, jer nam nakon gledanja trailera nije baš nešto pretjerano jasnije što likove u tom svijetu muči. Post-apokalipsa je u điru, ima zlikovaca, ima beštija, pojavljuje se neka djevojčica i prilično bujno poprsje, a kako je sve to povezano valjda će biti bolje objašnjeno kada se dočepamo konačne verzije.

Mnogi serijal God Eater uspoređuju s Monster Hunterom, budući da i u ovom akcijskom RPG-u ubijate neprijatelje koji su višestruko veći od vas, no glavna je razlika u izgledu. God Eater 3 izgleda više kao anime, pa uglavnom takvu publiku i privlači. Spomenuti trailer možete proučiti ispod teksta, a igra bi trebala izaći 8. veljače za PC i PlayStation 4. Ako vas zanima više o svijetu i likovima, Bandai Namco je objavio detalje na službenim stranicama.