Kao što nam je bilo rečeno krajem listopada prošle godine, Bandai Namco je izdao novu igru u akcijskom serijalu s velikim beštijama. Igrači u Japanu već neko vrijeme premlaćuju protivnike puno veće od sebe, a danas im se mogu pridružiti i oni koji igraju na ovoj strani svijeta. God Eater 3 stigao je na PC i PlayStation 4.

Izdavač je od najave igre pomalo objavljivao detalje, a ako prvi put čujete za serijal, mnogi ga opisuju kao Monster Hunter s više akcije i puno više animea. Kao i u Capcomovom serijalu, cilj je ubiti veliku beštiju kako biste dobili bolju opremu i oružja da biste se mogli suočiti s jačim beštijama. Ono što je različito, je da je veći naglasak stavljen na priču i interakciju likova, pa ako vam se taj aspekt dopada, mogla bi i igra.

Na obje spomenute platforme God Eater 3  možete nabaviti za 50 eura, prvi dojmovi kritičara i igrača su podijeljeni. Nekima se igra jako dopada, dok drugi kažu da je Capcomova najnovija verzija suočavanja s opakim zvijerima bolja. Ako vas zanima nešto više o ovom svijetu, bacite oko na službene stranice i sami odlučite da li je to nešto što bi vas moglo zabaviti.