THQ Nordic posljednjih tjedan dana dosta često puni naslove brojnih gaming portala, a osim što su prošloga tjedna najavili da s tvorcima serijala Metro rade na zasad nenajavljenoj igri te da Dead Island 2 nije mrtav, sada su se internetom proširile glasine da izdavač na ovogodišnjem sajmu E3 2019 priprema velike najave koje uključuju nastavak serijala Destroy All Humans i neočekivani spinoff cijenjenog serijala Darksiders.

Naime, čini se da je THQ Nordic još u veljači tijekom kontroverznog razgovora s fanovima na stranici 8Chan “slučajno objavio” screenshot s listom igara koje će prezentirati na sajmu E3 2019. Lista uključuje neke od igara za koje smo u principu sigurni da će THQ Nordic prezentirati, kao što su već prethodno najavljene i očekivane igre Biomutant i Desperados III, ali ono što je mnoge iznenadilo upravo su igre Destroy All Humans i nešto što nosi ime Darksiders: Genesis. Sporni screenshot ponovno je osvanuo na twitteru.

Kako saznajemo, korisnik THQN_Reinhard koji je originalno tijekom razgovora s fanovima postavio screenshot na 8Chan je ni manje ni više nego Reinhard Pollice – THQ Nordicov izvršni producent, koji je isti screenshot uklonio samo nekoliko minuta nakon postavljanja. Također, spomenutim glasinama u korist ide i nedavni razgovor THQ Nordica i portala GamingBolt, tijekom kojega su predstavnici kompanije portalu poslali informacije o igrama koje će izložiti na sajmu E3.

Tako spominju E3 najave za dvije posebne dosad nenajavljene igre, od kojih je jedna “dugo očekivani povratak planetarno voljene franšize“, što bi lako mogao biti Destroy All Humans, dok za drugu igru navode da će biti potpuno “nova vizija također voljene franšize i igre“.

Iako se sveukupno radi o glasinama, čini se da su poprilično sigurne informacije, s obzirom na THQ Nordicovo priopćenje o igrama koje će najaviti na sajmu E3 2019

Darksiders III je izašao tek relativno nedavno, a gore spomenuti screenshot navodi igru Darksiders: Genesis, a ne Darksiders IV. Stoga je vrlo vjerojatno da se “nova vizija voljene igre” odnosi upravo na svojevrsni novi spinoff poznatog THQ Nordicovog serijala o četiri jahača apokalipse, imajući na umu da bi ovaj lipanj i E3 bili prerani period za najavu punokrvnog nastavka Darksidersa.

U svakom slučaju, hoće li se ove glasine pokazati istinitima, ostaje nam vidjeti, no nećemo više morati čekati dugo, jer nas do sajma E3 2019 dijeli još samo dva tjedna.