Iako se iz studija Respawn i izdavačke kompanije Electronic Arts još prošloga ljeta moglo čuti kako se Titanfall 2 nije baš prodao najbolje, internetom kruže glasine da studio potencijalno ipak radi na novom nastavku serijala.

Naime, ako je suditi po brojnim oglasima za posao koje iz Respawna objavljuju na svojim službenim stranicama, serijal Titanfall sve je samo ne završen. Oglase za rad na Titanfallu Respawnovci objavljuju na stranici već neko vrijeme, no mnogima je zaigrala mašta zbog činjenice da je posljednji u nizu – onaj za Senior Technical Animatora – objavljen 15. prosinca, prije samo nekoliko dana.

Ukoliko odete na spomenutu stranicu Respawna, u ovom trenutku ćete, tako, naći čak 15 različitih pozicija koje se direktno tiču Titanfalla. Dakako, nijedan od tih oglasa ne spominje “Titanfall 3”, već samo “Titanfall”, pa neki smatraju kako postoji mogućnost da se spomenuti oglasi odnose na rad na novim nadogradnjama za Titanfall 2.

No, rad na potpuno novome Titanfallu puno je izgledniji zbog nekoliko činjenica.

Prvo, iako je Titanfall Online – multiplayer spinoff Titanfalla – bio u planu za 2018. godinu, on je ovoga ljeta otkazan.  Drugo, ukoliko uzmemo u obzir da je posljednja nadogradnja za dvojku izašla prije sad već godinu dana (u prosincu 2017. godine), šansa da cijelo ovo vrijeme rade na novome updateu izrazito je malena.

Treća i možda najznačajnija činjenica je izjava čelnika Electronic Artsa od ovoga listopada, u kojoj je navedeno da Respawn trenutno radi na dvije igre, a poznato je da je jedna od njih nadolazeća pucačina Star Wars.

S obzirom na činjenicu da su svi ostali oglasi za posao na službenoj Respawnovoj stranici, koji se ne tiču Titanfalla, vezani uz Star Wars , sasvim je logično vjerovati da je spomenuta druga zasad nenajavljena igra na kojoj rade – upravo nastavak Titanfalla.

Dakako, svi zaključci o tome samo su spekulacije i glasine koje trenutno kolaju internetom, a nikakvih službenih informacija od strane Respawna i Electronic Artsa o Titanfallu 3 zasad nema. Stoga će samo vrijeme pokazati imaju li se fanovi Titanfalla čemu radovati ili ne. Što vi mislite? Smiješi li nam se uskoro Titanfall 3 i jeste li zainteresirani?