Prema novim glasinama i curenjima informacija s digitalnog dućana GameStop, čini se da LEGO Star Wars: The Skywalker Saga na tržište stiže u svibnju 2021. godine.

Nova je to i nadolazeća Star Wars igra u pozamašnom serijalu izrazito zabavnih popratnih LEGO adaptacija. Igra je premijerno prikazana prošloga ljeta u sklopu sajma E3 2019, no tijekom posljednjih godinu dana, odgođena je na nedefinirani datum 2021. godine. 

Prvi art igre LEGO Star Wars: The Skywalker Saga vidjeli smo početkom svibnja ove godine, a istoga mjeseca internetom su se proširile glasine da bi igra trebala izaći 20. listopada, što se, naravno, nije dogodilo. Potom smo ovoga ljeta u sklopu digitalnog sajma gamescom 2020 saznali da je igra službeno prebačena na proljeće 2021. godine, te je tada najavljeno da uz PC, PlayStation 4, Xbox One i Nintendo Switch dolazi i na next-gen konzole PlayStation 5 i Xbox Series X.

Novo curenje datuma izlaska protekloga vikenda stiglo je s digitalnog dućana GameStop, koji na svojim stranicama navodi da LEGO Star Wars: The Skywalker Saga izlazi 31. svibnja 2021., no je li to samo placeholder ili će se datum pokazati istinitim, ostaje vidjeti i pričekati službenu potvrdu izdavača Warner Bros. Interactive Entertainment.