Već neko vrijeme internetom kruže glasine o tome da Rocksteady Studios radi na novoj superherojskoj igri Superman. Logika je sasvim jasna: studio se proslavio igrama Batman: Arkham Asylum, Arkham City i Arkham Knight te bi bilo normalno da rade i na drugom najpoznatijem superheroju s plaštom.

Nova glasina o Rocksteadyjevoj igri Superman ovoga puta dolazi putem poznatog portala Game System Requirements, putem kojega obično možete pronaći minimalne i preporučene sistemske zahtjeve za bilo koju igru koja je dostupna (ili će, pak, tek postati dostupna) na PC-ju.

Naime, na spomenutom portalu osvanula je posebna stranica za igru naziva Superman: World’s Finest, na kojoj navodno radi upravo Rocksteady Studios, a na samoj stranici trenutno nema gotovo nikakvih detalja osim naziva studija i okvirnog žanra igre (“Action, Adventure”).

Interesantno je da ovo nije prvi puta da se spominje naziv igre Superman: World’s Finest, već su glasine o tome kružile još u lipnju ove godine, kada je putem 4Chana objavljeno da će to biti naziv igre, a uz naziv je bila podijeljena i naslovna slika sa Supermanovim plaštom, no ta objava je već odavno obrisana.

Je li ovo još jedan u nizu “slučajnih curenja” informacija koje će se pokazati istinitima ili se netko dobrano našalio i namjerno na Game System Requirements postavio lažnu stranicu za igru, ostaje vidjeti. Mi ćemo se potruditi ostati otporni na glasine, kao što je Superman na metke.