Ako ste se radovali novom nastavku igre Tony Hawk’s Pro Skater, moguće je da ćete se ipak još malo strpiti. Naime, ako je vjerovati novinaru koji se na Twitteru krije pod imenom Sabi, čini se da nam Activision sprema nešto potpuno drugačije. Isti taj korisnik Twittera već se u par navrata pokazao kao releventan izvor za glasine, a vidjet ćemo je li i ovog puta na tragu točne informacije.

Prema onome što je Sabiju trenutno poznato, Activision je u posjedu potpuno novih prototipa igara Tony Hawk’s Pro Skater 1 i 2. No, zasad nije poznato je li riječ o nekoj vrsti testiranja za potrebe nove Tony Hawk’s Pro Skater igre ili nam doista stižu remasteri najpopularnijih skateboarding naslova s PlayStationa 1.

Uz to, portal GamesRadar prenosi jednu drugu informaciju, onu iz The Nine Club podcasta u kojoj se pojavila profesionalna skejterica Lizzie Armanto. Armanto je na pitanje svog izgleda u Tony Hawk’s Pro Skater 5 dala jedan malo drugačiji komentar, pa je rekla da nam stiže još jedna (dodatna) igra i da će se ona pojaviti u obje. Podcast je donedavno bio dostupan na SoundCloudu u punom obliku, ali je u međuvremenu izrezan dijelić u kojem Armanto potvrđuje nove igre. Nimalo sumnjivo.

Stiže li nam potpuno novi naslov ili ćemo se vratiti na dobre stare staze, tek ostaje za vidjeti. Što biste vi željeli? Potpuno novu Tony Hawk’s Pro Skater igru ili remastere iznimno popularne jedinice i dvojke?