Povremeno volimo napraviti prekid u izvještavanju o uzbudljivim novim igrama kako bismo s vama podijelili bizarne i zabavne vijesti vezane uz svijet igara. Danas vam možemo prenijeti zanimljivu vijest kako je predsjednička kampanja Donalda Trumpa, trenutno vodećeg kandidata na desnoj strani predsjedničke kampanje u SAD-u, u potrazi za upečatljivim spikerom upitala Jon St. Johna da bude službeni glas njihovih televizijskih reklama. Samo po sebi to nije vrijedno spomena na gaming portalu, dok ne shvatite da je St. John bio glas Duke Nukema.

Nukem je definitivno jedan od najnepristojnijih i nekorektnih likova u povijesti igara pa stvarno ne možemo zamisliti bolji glas za kampanju Donalda Trumpa, ali čovjek koji mu je davao glas vrlo je korektan i politički liberalan pojedinac.

St. John je na svojoj Facebook stranici obrazložio odluku za odbijanje Trumpa: “Ne volim odbijati posao… pogotovo kada se radi o nacionalnim reklamnim kampanjama, ali  imam svoju savjest i ne bih mogao prihvatiti ponudu da budem glas vodećeg predsjedničkog kandidata republikanske stranke. Hvala Vam na velikodušnoj ponudi, ali mirno ću spavati znajući da sam donio odluku s kojom mogu živjeti.”

Hail to the king, baby!