Već smo pisali o eventu GameUp 2019, u režiji poznatog srpskog razvojnog studija Mad Head Games, koji se održava ovog vikenda u Beogradu, a sada vam donosimo i konačni detaljni raspored događanja koji će se održati 9. ožujka u Jugoslovenskoj kinoteci od 10h – 20h.

Podsjećamo, kroz svoja prijašnja izdanja, GameUp je privukao preko 4.000 profesionalaca, domaćih i stranih developera i ljubitelja videoigara i tako umrežio i potaknuo osnaživanje game dev zajednice čitave regije Jugoistočne Europe.

Kompletni raspored Live Art Showcasea, Portfolio Reviewsa i Workshopa.

GameUp 2019 donosi Tech i business predavanja od kojih se ističu predavanje Jacoba Beuclera, product directora u Wargamingu te predstavnika Unreala koji će predstaviti sve prednosti razvijanja igara u Unreal Engineu.  Indie Showcase okupit će preko 20 indie studija na jednom mjestu dok će Live Art Showcase biti prava mala meka za sve umjetnike jer će svoje znanje uživo prikazati proslavljeni artisti iz Bunker VFX-a koji u svom portfoliju imaju mnogobrojne trailere AAA igara.

Sve one koje zanima rad u industriji videoigara u sklopu programa Portfolio Reviews moći će popričati s predstavnicima studija Mad Head Games i 3Lateral.

Ukoliko vas zanima prisustvovati GameUp-u 2019, bitno je naglasiti kako je ulaz za sve posjetitelje potpuno besplatan te je samo potrebno obaviti online registraciju, a to možete napraviti na ovome linku.

Raspored svih predavanja koja će se održati na GameUp-u 2019. Od 13h – 14h i CEO Reboota Damir Đurović sudjelovat će na Biz Dev panelu na temu Getting Things Done. 

Za više informacije o GameUp-u 2019 posjetite službeni web ili Facebook stranicu eventa.

Kako je sve to izgledalo prošle godine, saznajte u prikladnom videu!