Bandai Namco i DONTNOD izbacili su novi trailer za njihovu nadolazeću avanturu Twin Mirror zajedno s još neotkrivenim novim elementima gameplaya.

Naime, Twin Mirror bit će podijeljen u tri epizode, a trailer kojeg je DONTNOD na sajmu gamescom otkrio pokazuje tzv. palaču memorije u stilu Sherlocka Holmesa i unutarnji glas koji se zove The Double koji je otmjena i cinična verzija Sama. U novom traileru možemo vidjeti protagonista Sama kako odlazi u svoju palaču memorije u kojoj priča sa svojim unutarnjim glasom.

Kako kaže razvojni studio: ”Iako neuvježbani um može propustiti ključne detalje ili zaboraviti tragove od kritične važnosti, Samov mozak funkcionira drugačije. Tijekom godina, Sam se uvježbao da stvori svoju palaču uma, mjesto kojem možete pristupiti u svakom trenutku i rekreirati sjećanja ili slagati moguće scenarije. No, i najoštriji alati mogu otupjeti ako se ne koriste, a igrači će ga početi trenirati sa Samovim sjećanjima.

Također, igrači će morati skupljati tragove i izmjenjivati Samovu palaču memorije i pravi svijet kako bi zaključio što je dovelo do neugodne situacije u kojoj se našao, a to je da se probudio s košuljom koja je natopljena krvlju u Zapadnoj Virginiji, bez ikakvog sjećanja što se dogodilo. Zvuči kao moja uobičajena subotnja večer.
Prva epizoda imena Lost on Arrival izlazi za PlayStation 4, Xbox One i PC početkom 2019. godine.