Razvojni studio From Software zajedno s izdavačem Activisionom su na ovogodišnjem sajmu gamescom 2018 objavili datum izlaska nove igre Sekiro: Shadows Die Twice.

Naime, igra će izaći u proljeće iduće godine, točnije 22. ožujka 2019. Pripremite živce jer je From Software obećao kako će igra biti brutalnija i teža u odnosu na svaku igru koja su dosad napravili. Pomisao na igru koja je teža od Demon’s Soulsa, Dark Soulsa i Bloodbornea je u istom trenutku zastrašujuća i uzbudljiva.

Uz najavu samog datuma, otkriveno je kako će igra dobiti Collector’s Edition koji izgleda i više nego primamljiv. U ovom pakiranju igre dolazi igra u Steelbook kutiji, figura Shinobija od cca. 15 centimetara visine, art book, replike novčića iz igre i mapa svijeta u kojoj se igra nalazi.

Sekiro

Ako ste previše nestrpljivi, uvijek se možete zaletiti do gamescoma jer je Activision, koji je izdavač ove igre, omogućio posjetiteljima da po prvi puta isprobaju igru. Želimo svu sreću onima koji će ju isprobati, znamo da će im trebati…

Sekiro: Shadows Die Twice izlazi za PlayStation 4, Xbox One i PC.