Prošloga tjedna na našem portalu mogli ste pročitati nove informacije o From Softwareovoj nadolazećoj Souls-like igri Sekiro: Shadows Die Twice, a sada je izašao i kratki gameplay video koji nam prikazuje novu lokaciju Hirata Estates te donosi još nekoliko svježih informacija o igri.

Novi trailer i svježe informacije, kao i prošloga tjedna, dolaze putem YouTube kanala portala gameinformer koji je ovoga mjeseca osigurao ekskluzivna prava na izbacivanje novosti o Sekirou, posjetivši studio From Software u Japanu.

Iako traje samo minutu i pol, novi gameplay video bogat je informacijama. Osim što prikazuje potpuno novu lokaciju Hirata Estates, trailer nas uvodi u nevjerojatnu atmosferu koju je From Software ponovno uspio pogoditi.

Samo područje Hirata Estates, kako kažu iz gameinformera, nije glavno područje igre već zasebno kojemu možemo pristupiti putem sjećanja do kojih ćemo dolaziti koristeći određeno magično zvono.

Hirata Estates je prvo područje u kojemu možete zaista vidjeti kako [iz From Softwarea] pristupaju borbi na drukčiji način, s time što dobijete pregled različitih područja“, u videu navode momci iz gameinformera, naglašavajući da korištenje kuke za hvatanje i platformerske sekcije zaista ovu igru čine drukčijom od ostalih Souls-like igara.

Sekiro: Shadows Die Twice izlazi 22. ožujka 2019. za PC, PlayStation 4 i Xbox One, a dotada, za sve ostale detalje (kao što su Sekirov drukčiji pristup dobrim starim iluzornim zidovima iz Dark Soulsa i mogućnost plivanja 🙂 ), svakako pogledajte novi gameplay video u nastavku.

Također, jučer smo pisali o tome kako Hidetaka Miyazaki – legendarni direktor From Softwarea i tvorac Dark Soulsa, Bloodbornea i Sekiroa – ovoga travnja dolazi u Hrvatsku na konferenciju Reboot Develop Blue 2019, pa ukoliko ste propustili tu vijest, više o tome saznajte putem ovoga linka.