Pjevao je svojevremeno Halid “tko bi reko’ čuda da se dese” i sada, nakon svih tih silnih godina, smo poprilično sigurni kako je mislio na trenutak u kojem će zagrebački razvojni studio Gamepires preuzeti Twitch sa svojim nadolazećim hitom SCUM.

Trenutak u kojem je Fortnite nemoćno gledao SCUM-u u guzu.

Jučer je na najpopularnijoj streaming platformi na svijetu SCUM nezaustavljio povećavao broj gledatelja koji su pratili igru koja tek sutra, 29. kolovoza, ulazi u Early Access. Od respektabilnih 70,000 gledatelja  SCUM se u svega nekoliko sati popeo do abnormalno velikih 230,000 gledatelja i tako s trona najgledanijih igara na Twitchu srušio titana zvanog Fortnite te ostale gigante poput LoL-a, DOTA-e 2, Overwatcha, PUBG-a, itd.

Čestitke dobrim ljudima iz Gamepiresa koji su itekako nagrađeni za svoj kontinuirani rad i trud, a nadajmo se da će i po ulasku u Early Access SCUM nastaviti s ovakvim brojkama. 

Ako ste nekim čudom propustili, svakako bacite pogled na nedavni Early Access Release Date Trailer kojeg smo, sasvim zgodno, priložili u nastavku.