Za desetak dana nam stiže nova sezona mega popularne HBO-ove serije i pop-kulturnog fenomena Game of Thrones, a kao zagriženi fanovi mislili smo da bi bila odlična ideja napraviti nenadani ogromni Reboot Giveaway. Možete osvojiti preko 50 Game of Thrones nagrada, od fantastičnih Funko Popova, Vinyil figurica, lunchboxeva, privjesaka za ključeve i još mnogo mnogo toga. Posebno hvala i PopCon.Eu što su nam omogućili ove nagrade, a moći ćete ih posjetiti na ovogodišnjem Reboot infoGameru (21. – 26. studenog) gdje će imati ogroman štand s pozamašnim količinama raznog gaming merchandisea.

Pravila giveaway su sljedeća: svaki dan u nenajavljeno doba postavit ćemo vam jedno Game of Thrones pitanje, a deset najbržih osvojit će nasumične nagrade. Prvo pitanje možete saznati u videu, nije teško i zato požurite i zapamtite da morate biti naš subscriber kako bi sudjelovali u svim našim Reboot Giveawayima.

Također nemojte zaboraviti igrati nagradni natječaj “Fantastična!” koji je započeo s novim brojem časopisa Reboot, a nagrade su zaista spektakularne: PS4 Pro, Xbox One X, Nintendo Switch i Lenovo Legion Y520 laptop. Sve detalje nagradnog natječaja možete saznati u novom broju časopisa koji je već na kioscima.

I još jedna mala ali bitna obavijest za kraj. Pobjednike našeg prethodnog Reboot Giveawaya – Zucco’s Birthday izdanje objavit ćemo krajem tjedna na našem web portalu stoga nas definitivno nastavite pratiti.