Stigao je i znamo da znate što je u njemu najvažniji dio sadržaja – Reboot prepun dojmova igara s E3-ja u prodaji je i jedva čekamo da ga pročitate. Nećemo navoditi koje smo sve igre s E3-ja obradili jer bi lista bila prevelika ali svakako bi voljeli istaknuti kako smo veći dio njih isprobali, ili barem vidjeli hands-on iskustvo developera (koji nekada više vole opciju igranja i prikazivanja mogućnosti uz prezentaciju od samog predavanja kontrolera u ruke novinara). A među već očekivanim nastavcima ili novim IP-jevima našlo se i nekoliko iznenađenja i premijera koje su “izule iz cipela”.

Neka ovaj broj bude uvod u ono što nas očekuje u idućih nekoliko mjeseci kada ćemo dio tih igara već moći pronaći na virtualnim i materijalnim policama digitalnih i retail dućana, kao i u idućim brojevima časopisa Reboot u kojima ćemo zasigurno neke od njih predstaviti još detaljnije, čim ugrabimo priliku odigrati novi build ili porazgovarati s devovima odnosno saznati neke nove informacije uz prigodne pakete najnovijih vizualnih materijala iz igre.

Među recenzijama našlo se puno toga zanimljivog i raznolikog: RiME, Injustice 2, DiRT 4, The Surge, Get Even, TEKKEN 7, ARMS, Expeditions: Viking, Star Trek: Bridge Crew, Everspace, Impact Winter, NBA Playgrounds, Perception, VR Karts, The Walking Dead: A New Frontier – Episode 5, Marvel’s Guardians of the Galaxy: The Telltale Series – Ep2, Randall, Unit 4, The Sexy Brutale, Starpoint Gemini Warlords i Old Man’s Journey.

Naši vjerni čitatelji s pravom su očekivali početak još jedne velike nagradne igre, jer ovo je vrijeme kada ih inače započinjemo. A iako i ovaj puta donosimo sjajne nagrade, promijenit ćemo način kako da do njih dođete i izbaciti sreću kao ključni faktor dobitka jer želimo da vaša kreacija bude nagrađena. Pa tako od ovog broja započinjemo nagradni natječaj “Fantastična!” u kojem svi učesnici imaju istu startnu poziciju a najmaštovitiji, najsmešniji, najoriginalniji među vama izborit će mjesto u finalu natječaja koji će se održati na Reboot infoGameru te priliku za osvojiti jednu od 4 vrhunske nagrade: 1x konzola Nintendo Switch, 1x konzola PlayStation 4 Pro, 1x konzola Xbox One X te 1x gaming laptop Lenovo IdeaPad Legion Y520!

Više o pravilima natječaja te prvi kupon nagradnog natječaja “Fantastična!” pronađite u novom, E3-jevskom broju Reboota.

Ugodno čitanje želi vam redakcija Reboota