Prije par dana doznali smo da Epic Games produljuje Chapter 1 u Fortniteu, što znači da nam nova sezona stiže tek 20. veljače, a s nadolazećim ažuriranjem verzije 11.50 developeri planiraju i implementaciju novog Unreal Engine Chaos sustava za bolje performanse fizike i uništenja.

Razvojnom timu cilj je da Fortnite i dalje ostane Fortnite u smislu igrivosti, pa će stoga budno paziti na moguće bugove, koje je moguće prijaviti putem njihovih službenih stranica.

Pored toga, izgledno je da će nam se u nadolazećoj sezoni pridružiti ni manje ni više nego najsimpatičnija zlica Batman univerzuma – Harley Quinn. Navedeno nije još službeno potvrđeno, ali Warner Bros. Pictures je prije par dana na društvenoj mreži Twitter objavio kratki video isječak kojim promoviraju nadolazeći film Birds of Prey. Ništa tu ne bi bilo čudno da im se u komentarima nije obratio upravio službeni profil Fortnitea koji je napisao “Vidimo se uskoro Harley!” uz simboličan emoji, na što je Warner Bros. Pictures odgovorio sa “Ne možemo dočekati“.

Znači li to da ćemo nakon Batmana uskoro vidjeti i Fortnite verziju Harley Quinn? Nadamo se da hoćemo!