U sklopu 80-te godišnjice prvog pojavljivanja Batmana, koji je izašao u 27. broju stripa Detective Comics, Epic Games je u igru Fortnite odlučio ubaciti ni manje ni više nego tog krilatog superheroja! Ako ste zagriženi fan Batmana, svakako ne propustite i vijest o mogućoj najavi nove igre.

Fortnite otok dobio je svoj Gotham City, i to na mjestu Tilted Towersa, gdje se otvorila nova Rift zona. Svi igrači koji se nađu unutar granica Gotham Cityja, dobit će svoj Batman plašt, ali i kontroverzni Glider Redeploy u Batman stilu, čiju izvornu verziju dobar dio korisnika nije dobro primio.

U sklopu eventa, fanovima, a i svima koji će to tek postati, dostupne su mnoge Bat-igračke, poput Batman Grapnel Guna i Explosive Bataranga. Osim toga, do 6. listopada, svima je dostupan i Batman Caped Crusader Pack, kojeg je potrebno i dodatno platiti, a donosi Batman Comic Book Outfit te The Dark Knight Movie Outfit.

U shopu su dostupni i Catwoman kostimi, a ne smijemo zaboraviti spomenuti i nove izazove, koji stoje na raspolaganju zaključno s 1. listopada, a donose mnoge besplatne nagrade, poput Catwing Glidera. Svi detalji ovog ažuriranja dostupni su na ovomlinku.

Sretan ti 80. rođendan, prekrasni starče u kostimu šišmiša!