Početkom mjeseca pisali smo o datumu izlaska za Fear the Wolves, novoj battle royale igri koja podsjeća na serijal S.T.A.L.K.E.R. Razvojni tim Vostok Games je nakon zatvorenog beta testiranja ipak odlučio pomaknuti izlazak, pa će drugi igrači umjesto na današnji dan dobiti priliku zaigrati igru u Early Accessu za par tjedana.

“Izlazak Fear the Wolves u Early Accessu koji je bio zakazan za 18. srpanj sada je pomaknut za nekoliko tjedana. Focus Home Interactive i veterani serijala S.T.A.L.K.E.R. Vostok Games zajedno su došli do odluke nakon detaljnog proučavanja povratnih informacija koje su dobili od igrača koji su sudjelovali u zatvorenom beta testiranju. Zatvorena beta će sada trajati do izlaska igre u Early Accessu što će igračima omogućiti da nastave s istraživanjem hostilnih i radioaktivnih područja razorenog Černobila”.

Tim se želi pobrinuti da solidan gameplay ne pokvare tehnički problemi, pa će se pozabaviti njihovim rješavanjem, kao i poboljšavanjem ostatka igre na temelju povratnih informacija koje su dobili. Točan datum izlaska zasad nisu objavili, već su samo rekli da će Fear the Wolves na Steamu biti dostupan “kasnije ovog ljeta”. Sve što je tim do sada objavio možete pronaći na službenim stranicama, ispod teksta baciti oko na trailer kojeg su pripremili za sajam E3 i ako želite staviti igru na popis želja na Steamu.