Novi sadržaj za Bethesdin online naslov Fallout 76 je na pomolu za PC igrače, a sadržavat će, između ostalog, i prvi tzv. “instance dungeon vault raid” u kojem ćete moći igrati kao družina bez straha da će vam igrači koji nisu pripadnici vašeg tima remetiti harmoniju ili utjecati na rezultat.

Pod nazivom Vault 94, smješten između The Mire i The Savage Divide prostora, sadrži dragocjene vrijednosti samo za one koji se odvaže osloboditi Vault od prijetnje koja vreba iznutra.

Fallout 76 - c

Bethesda obećava kako je Vault 94 najteži izazov s kojim su se igrači do sad imali priliku susresti, pa preporučuju da igrači oforme tim koji su iznad razine level 50, ma da oni koji se odvaže ići sami, mogu pokušati. Sva sukobljavanja te sve beneficije po završetku misije odnose se isključivo na formirani tim, kako inače nalažu pravila instance dungeon raida.

Patch 12 koji će sadržavati navedeni Fallout 76 vault raid te dodatan sadržaj, bit će dostupan 20.08. za PC igrače, kao što smo već spomenuli, međutim nakon što se uspostavi da je zakrpa i pripadajući sadržaj stabilan, konzole dobivaju navedeni sadržaj neposredno nakon.