Još jedan tjedan, još jedan niz besplatnih igara koje nam svesrdno dijeli Epic Games Store. Ovoga tjedna, nakon prošlotjedne tri igre, ponovno dobivamo “samo” dvije, a to su 3 out of 10 i Wilmot’s Warehouse.

3 out of 10

Ova igra, odnosno njezina prva epizoda, zapravo je tek izašla na tržište, ali je potpuno besplatna za igranje putem Epic Games Storea. Radi se o epizodnoj avanturi koja je napravljena u stilu američkih humorističnih serija, odnosno sitcoma, a svojom radnjom zapravo je parodija na game industriju. Radnja tako prati jedan ne baš dobar razvojni studio i njihove apsurdne avanture prilikom kojih pokušavaju napraviti hit igru.

Prva epizoda igre 3 out of 10 od danas je dostupna besplatno putem Epic Games Storea na ovome linku.

 

Wilmot’s Warehouse

Pomalo čudna nezavisna puzzle management avantura o upravljanju skladištem. Fokus je na spremanju, sortiranju i izvlačenju objekata u skladištu, a kako ćete te objekte posložiti, izrazito je bitno. Igra je originalno izašla prije godinu dana, odnosno u kolovozu 2019. za PC, Mac i Nintendo Switch.

Besplatno ju putem Epic Games Storea možete preuzeti na ovome linku.

 

Obje trenutno dostupne igre možete besplatno preuzeti od danas, 7. kolovoza pa sve do 13. kolovoza, a tek onda stiže još bolja ponuda.

Naime, idući tjedan od 13. do 20. kolovoza besplatan će biti Remnant: From the Ashes – odlična kooperativna souls-like avantura i RPG pucačina tvoraca serijala Darksiders. Uz njega besplatna će biti i The Alto Collection – čitava kolekcija izrazito uspješnih avantura koje su se proslavile na mobilnim platformama.