Kao što smo pisali prije tjedan dana, tijekom proteklih sedam dana Epic Games Store je za besplatno preuzimanje nudio igre Next Up Hero i Tacoma, a tijekom narednih sedam dana (od 30. srpnja do 6. kolovoza) ponovno su dostupne tri igre. To su 20XX, Barony i Superbrothers: Sword & Sworcery EP.

20XX

Indie roguelike akcijski platformer koji je originalno izašao 2016. godine za PC, a kasnije je zaživio i na konzolama PlayStation 4, Xbox One i Nintendo Switch. 20XX je direktno inspiriran Mega-Manom te donosi niz levela u kojima se napucavamo s neprijateljima i bossovima i skupljamo nadogradnje. Osim singleplayera, dostupna je i kooperativna multiplayer komponenta. Do 6. kolovoza 20XX putem Epic Games Storea možete preuzeti na ovome linku.

 

Barony

Roguelike RPG iz prvoga lica, nalik Minecraftu, ali s većim naglaskom na ozračje i mehanike klasičnih RPG-ova. Barony također podržava kooperativno igranje, a tijekom igre skupljat ćete raznorazne predmete i suočavati se sa zamkama i brojnim čudovišima. Igra je originalno izašla 2015. godine, a putem Epic Games Storea do 6. kolovoza besplatno ju preuzmite na ovome linku.

 

Superbrothers: Sword & Sworcery EP

Indie avantura koja je i dalje odlična devet godina nakon originalnog izlaska. Na igri su radila dva studija: Superbrothers i Capybara Games (koji su nam kasnije donijeli i roguelike avanturu Below). Od simplističkih, ali iznimno atraktivnih vizuala do fantastičnog soundtracka na kojemu je radio Jim Guthrie, Superbrothers će vas povesti na avanturu u kojoj ćete se boriti i putovati između carstava i različitih svjetova. Apsolutni must-have, koji putem Epic Games Storea do 6. kolovoza potpuno besplatno možete preuzeti na ovome linku.