Nakon što nam je Epic Games Store prošloga tjedna besplatno ponudio poznati i popularni akcijski RPG u stilu Diabla – Torchlight II, u ovotjednoj ponudi nalaze se Next Up Hero i Tacoma.

Next Up Hero

Od razvojnog studija Digital Continue i izdavača Aspyr stiže nam dungeon crawler s rukom crtanim junacima. Next Up Hero daje nam mogućnost igranja samostalno ili u online co-opu s još jednim igračem, a igra je specifična i po tome što je poprilično teška te nudi kreiranje vlastitih levela.

Inače ju je, osim na PC-ju, moguće zaigrati i na PlayStationu 4 i Xboxu One. Next Up Hero preuzmite ovdje.

Tacoma

Druga igra u ovotjednoj ponudi je sci-fi narativna avantura Tacoma, koju nam donosi razvojni studio Fullbright, poznat i po igri Gone Home. Ova kratka igra (moguće ju je završiti u 2-5h) smještena je na high-tech svemirsku stanicu u dalekoj 2088. godini, a u njoj istražujemo život posade, te otkrivamo priču koja je završila katastrofom. Ako se želite opustiti igrajući igru bez ikakvog sustava borbe, a s odličnom pričom – ovo bi mogao biti naslov za vas.

Tacoma je dostupna i na Playstationu 4 i Xboxu One. Preuzmite je ovdje.

Obje igre dostupne su do idućeg četvrtka, 30. srpnja u 17:00 sati, a tada nam ponovno stižu tri igre: 20XX, Barony i Superbrothers: Sword & Sworcery EP.