U ovotjednoj ponudi besplatnih naslova na Epic Games Storeu nalazi se odlična couch co-op simulacija kuhanja koja i najveća prijateljstva, veze i odnose stavlja na kušnju već skoro četiri godine. Riječ je o igri Overcooked, razvojnog studija Ghost Town Games!

U igri preuzimamo ulogu jednog od kuhara, a cilj je u određenom vremenskom roku odraditi narudžbu. No, da ne bi sve bilo u potpunosti jednostavno, tu su zaista raznovrsni leveli čiji dizajn i okolnosti direktno utječu na našu spretnost odrađivanja zadataka, pa se tako nerijetko susrećemo s klizanjem kuhinjskih elemenata po kuhinji, prelaskom preko plutajućeg leda, kuhanjem u pokretnoj kuhinji na autocesti i svim onim događajima… koji se najčešće neće dogoditi niti jednom pravom kuharu. Ali, tu su i hrpe prljavog posuđa, preuzak prostor u kuhinji, požari, zagorena hrana i ostale “vesele” sitnice koje kuhanje čine zabavnim. 

Overcooked je krajem ljeta 2018. godine dobio i nastavak, a originalnu igru moguće je besplatno preuzeti na Epic Games Storeu do 11. lipnja, kad nam stiže nova misteriozna igra.