Na platformi Epic Games Store došlo je do tjedne promjene u ponudi besplatnih igara, pa tako nakon prošlotjednog naslova Pikuniku od danas možemo besplatno preuzeti podvodnu avanturu ABZU i online taktički FPS Rising Storm 2: Vietnam.

ABZU

ABZU smo prvi put imali prilike besplatno preuzeti u rujnu 2019. godine, a ukoliko ste tada propustili tu ponudu, svakako preporučujemo da igru ovoga puta preuzmete. Inače, riječ je o istraživačkoj podvodnoj avanturi koja nas vodi u istraživanje misterija propale civilizacije, te istovremeno upoznaje s par stotina jedinstvenih morskih vrsta. Igru prati odličan soundtrack skladatelja koji je radio na poznatoj indie igri Journey.

ABZU je osim na PC-ju dostupan i na PlayStationu 4, Xboxu One i Nintendo Switchu.

ABZU preuzmite ovdje

Rising Storm 2: Vietnam

Ovaj taktički FPS s realističnim mehanikama i borbom razvili su developeri studija Antimatter Games i Tripwire Interactive, te na tržište izbacili 2017. godine. Direktan je to nastavak odlično prihvaćenog Rising Storma iz 2013. godine, a radnja ovog naslova je, kao što samo ime govori, smještena u doba rata u Vijetnamu.

Igra donosi multiplayer mečeve za do 64 igrača na više od 20 mapa, a na raspolaganju nam je više od 50 oružja, 4 različita modela helikoptera i detaljna customizacija lika. Rising Storm 2: Vietnam je od izlaska doživio i par bitnih ažuriranja zbog kojih igrači kažu da je bolji nego ikad prije.

Rising Storm 2: Vietnam preuzmite ovdje.

Ponuda je dostupna do idućeg četvrtka (15. listopada) u 17:00h po našem vremenu kad nam stižu indie survival horor Amnesia: A Machine for Pigs i 2D sidescrolling strategija s elementima menadžiranja resursa Kingdom: New Lands.