Epic Games nastavlja sada već treću godinu tradicije dijeljenja besplatnih igara putem svoga dućana. Iduća besplatna igra je Star Wars Battlefront II i možete ju preuzeti na Epic Games Storeu putem ovoga linka od danas, 14. siječnja pa do četvrtka 21. siječnja – punih tjedan dana.

Radi se o kompletnom izdanju igre zvanom Celebration Edition koje je na tržište izašlo u prosincu 2019. godine, dvije godine nakon originalnog izlaska igre, a uključuje kompletan naknadno ubačeni dodatni dvogodišnji sadržaj. Ukoliko ste nekim čudom propustili, ovo je četvrti po redu naslov serijala Star Wars: Battlefront i prvi nastavak nakon 2015. godine i reboota serijala igrom Star Wars Battlefront.

Igra je prilikom izlaska podigla svakojake kontroverze, primarno zbog mikrotransakcija i loot sustav kojeg je Battlefront II od samog početka bio prepun. No, moramo priznati da su se u Electronic Artsu na kraju ipak malo potrudili, jer je u igru kasnije primijenjen novi sustav progresije koji se više ne oslanja na loot kutije, a dobili smo i čak 25 besplatnih ažuriranja.

Danas je Star Wars Battlefront II više nego solidna igra koju se zaisa isplati zaigrati, stoga savjetujemo da skočite na Epic Games Store i preuzmete ju besplatno.