Posljednje poglavlje u Skywalker sagi – Star Wars: The Rise of Skywalker u kina stiže 20. prosinca, a DICE-ova popularna pucačina Star Wars Battlefront II dobiva novi sadržaj kako bi se na prikladan način proslavio izlazak još jednog filma. 

Nadogradnja za Battlefront II stiže 17. prosinca, tri dana prije izlaska filma, a donosi nove lokacije i likove inspirirane epizodom IX. Nova lokacija je još bezimeni tropski planet (na njoj ćemo moći igrati i kooperativno), a s Rise of Skywalker nadogradnjom stižu i nove jedinice – First Order Sith Trooper i First Order Jet Trooper za snage Carstva te Gunner i Spy za Resistance. 

U siječnju također stižu dva nova heroja – dobričinama će se pridružiti loptasti droid BB-8 dok će se First Orderu pridružiti BB-9E

Još jedna novost je Star Wars Battlefront II: Celebration Edition koji je od danas dostupan u prodaji. Slavljeničko izdanje dolazi sa svim kozmetičkim sadržajem koji je izdan od izlaska sve do onoga što u igru stiže 20. prosinca. Ukratko, to znači da možete očekivati alternativne izglede heroja i vojnih jedinica, a u paketu su uključeni i svi emotovi, pobjedničke poze i glasovne poruke. 

Celebration Edition na domaćem PSN-u košta 299,99 kuna, a ukoliko već posjedujete igru te biste htjeli samo nadogradnju, ona će vas koštati 189,99 kuna. Ukoliko ste vlasnik pretplate Origin Access Premier, Celebrate Edition je uključen.