Igre u serijalu Earth Defense Force obično imaju prosječne ocjene, no unatoč tome imaju kultno sljedbeništvo. Tih pucačina iz trećeg lica u kojem se borite protiv nemogućeg broja ogromnih insekata, drugih beštija i mechova koje napadaju naš planet je do sada bilo sedam, a od danas je dostupan osim nastavak punog imena Earth Defense Force: Iron Rain.

U novoj igri igrači po prvi put u serijalu mogu podešavati svoje likove, a nova postava prati najjače vojne jedinice u EDF-u koja je opremljena novom tehnologijom, oružjem i dodacima. Osim što možete igrati sami i dalje je prisutan kooperativni mod, blesava priča i nove lokacije za istražiti i raznijeti kroz 50 misija.

Earth Defense Force: Iron Rain trenutno je dostupan ekskluzivno za PlayStation 4 i možete ga nabaviti u dvije verzije: standardna i Ultimate. Prva se prodaje za 60 eura i uključuje samo igru, dok Ultimate uz to donosi još ekskluzivne ideme, misije i Season Pass. Ako želite vidjeti što sve ostalo igra donosi, informacije ćete pronaći ovdje, dok se najnoviji trailer za igru nalazi u nastavku.