U sklopu ovogodišnjeg sajma E3 2019 održan je još jedan Nintendo Direct, a bio je krcat novim informacijama o iščekivanim igrama koje ćemo zaigrati na Switch ali i svjetskim premijerama koje će razveseliti svakog fana Nintendove konzole.

I mi smo gledali Nintendo Direct, a što sve mislimo o mnogobrojnim najavama i metričkoj toni trailera koje smo pogledali u 45 minuta, saznajte u videu koji smo priložili ispod.

Luigi’s Mansion 3

Nintendo je na svojoj E3 press konferenciji Nintendo Direct prikazao svjež gameplay materijal iz igre Luigi’s Mansion 3. Radnja Luigi’s Mansiona 3 odvija se u mističnom hotelu koji skriva mračne tajne, a Luigi će se morati suočiti s njima, kao i s brojnim neprijateljima i zagonetkama.

Resident Evil

U veljači ove godine bilo je najavljeno kako Capcom dovodi igre Resident Evil 0, 1 i 4 na konzolu Nintendo Switch, a u sklopu Nintendove E3 pressice stigla je vijest da i još dva nastavka također dobivaju svoju Switch verziju, a to su Resident Evil 5 i Resident Evil 6.

The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition

Geralt stiže na Nintendo Switch i sa sobom nosi jednu od najboljih igara ove generacije.

The Legend of Zelda: Link’s Awakening Remake

Nintendo je uz novi trailer objavio i datum izlaska za nedavno najavljeni The Legend of Zelda: Link’s Awakening Remake. Originalna igra izašla je sredinom davne 1993. godine za platformu Game Boy, a 5 godina kasnije, za platformu Game Boy Color izašla je The Legend of Zelda: Link’s Awakening DX koja je igri dodala boju.

The Legenda of Zelda – nastavak igre Breath of the Wild

Nintendo je za vrijeme svojeg E3 Directa, kao šećer na kraju ostavio ni manje ni više nego najavu posve nove igre serijala The Legend of Zelda koja će biti direktni nastavak na Breath of the Wild!  Nažalost, Nintendo nije objavio informacije kao što su ime igre ili datum izlaska, ali smo dobili kratki teaser s kojime nam je Nintendo potvrdio da je igra u izradi te da će koristiti identičan Breath of the Wild vizualni stil.

No More Heroes 3

Nintendo je pomeo pod sa svojom Nintendo Direct konferencijom ove godine, to se svi možemo složiti. A jedna od većih najava je svakako novi, punopravni nastavak No More Heroes serijala, treći po redu!

Empire of Sin

Nintendo je u sklopu svoje E3 press konferencije imao čast najaviti novuigru Empire of Sin, koja iduće godine stiže na sve trenutne platforme. Radi se o strateškoj gangsterskoj igri u kojoj će likovi biti u fokusu, a radnja se odvija u Chicagu u 1920-im godinama

Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order

Dobili smo i novi gameplay prikaz igre Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order. Akcijska avantura koja stiže 19. srpnja sa svakim gameplay prikazom izgleda sve bolje, a okupit će doslovce tonu Marvelovih junaka i negativaca u sasvim novoj priči.

Astral Chain

PlatinumGames, heroji i heroine iza Metal Gear Rising, Bayonetta serijala i naravno, Nier: Automata, su još prije par mjeseci, točnije u veljači ove godine, najavili svoju novu ekskluzivu za Nintendo Switch – Astral Chain.Mehanika borbe je već otprije objašnjena, odnosno gimmick igre gdje ćemo koristiti dvije osobe u isto vrijeme za naše SSS komboe. Tijekom ovog Nintendo Directa, prikazano je još malo fenomenalnog gameplaya, ali veći fokus je bio na priči same igre.

FIre Emblem: Three Houses

U krcatom i skučenom Nintendo Directu na ovogodišnjem E3 2019, puno igara je previđeno, a među njima je svakako i Fire Emblem: Three Houses, najnoviji nastavak legendarne Nintendove strategy RPG franšize. Iako je najavljen prošle godine, malo je detalja otada procurilo ili pušteno u javnost, no sada, mjesec i nešto sitno dana prije izlaska igre, Nintendo je izbacio bombastični petominutni trailer koji u detalje opisuje priču same igre.

I naravno za kraj pogledajte Nintendov prigodni trailer na kojem možete ukratko pogledati svako najavu s njihovog Nintendo Directa.