Nintendo je u sklopu svoje E3 press konferencije imao čast najaviti novu igru Empire of Sin, koja iduće godine stiže na sve trenutne platforme.

Radi se o strateškoj gangsterskoj igri u kojoj će likovi biti u fokusu, a radnja se odvija u Chicagu u 1920-im godinama. Empire of Sin će nas smjestiti usred nemilosrdnog kriminalističkog podzemlja u doba prohibicije, a morat ćemo se proguravati, šarmirati ili zastrašivati protivnike kako bismo se uspeli na vrh u tom mračnom podzemlju organiziranog kriminala.

Na igri radi studio Romero Games (kojega je osnovao legendarni tvorac originalnog Dooma – John Romero) a izdavač je Paradox Interactive. Kada točno Empire of Sin izlazi na tržište – nije poznato, no znamo da će to biti nekad tijekom 2020. godine i to za PC, PlayStation 4, Xbox One, Mac i, naravno, Nintendo Switch (što je logično, s obzirom da je igra najavljena na Nintendovoj press konferenciji).

Za više informacija o igri Empire of Sin, posjetite njezinu službenu stranicu
https://www.empireofsingame.com, a u nastavku pogledajte najavni trailer premijerno prikazan na Nintendovoj E3 press konferenciji.