Kao što smo već nedavno pisali, Microsoft je prije nekoliko dana konačno najavio kako njihov pretplatnički servis Xbox Game Pass dolazi na PC te da će više informacija podijeliti večeras na njihovoj velikoj presici u sklopu sajma E3 2019. No čini se da su ipak htjeli preduhitriti vlastitu pressicu, pa su već sada aktivirali službenu stranicu za PC verziju Xbox Game Passa i najavili nekoliko igara!

Tako od danas putem ovoga linka možete otići direktno na Microsoftovu stranicu i pronaći rubriku “Xbox Game Pass PC Games“. Na stranici je već sad vidljiva cijena pretplatničke usluge, a ona iznosi 5 američkih dolara (odnosno 4GBP, po britanskoj valuti), s time da u trenutku pisanja ovoga teksta čak ima i 75% popusta te košta 1GBP (na američkome tržištu i verziji stranice, to je 80% popusta – 1 dolar).

Također, putem službene stranice možete vidjeti i kratki trailer koji donosi presjek igara koje ćemo igrati u sklopu Game Passa na PC-ju, a samo neke od njih su Hellblade: Senua’s Sacrifice, Forza Horizon 4, Hello Neighbor, Sea of Thieves, State of Decay 2 i Ark: Survival Evolved, a najavljeno je da uskoro dolaze i Halo: The Master Chief Collection, Gears 5 te Ori and the Will of the Wisps.

Sigurni smo da ćemo večeras na Microsoftovoj press konferenciji u 22h saznati još puno više, stoga jedva čekamo te vas ovim putem pozivamo da nam se pridružite putem našeg YouTube kanala, na kojem ćemo uživo prenositi samu pressicu te nakon nje komentirati što smo sve vidjeli.