Da će nekada “zamrznuti” standalone FPS Hellraid poznatog razvojnog studija Techland ipak zaživjeti kao DLC za njihovu poznatu FPS survival horor akcijsku avanturu Dying Light, objavljeno je još u travnju ove godine, no danas, samo tri dana uoči planiranog izlaska, DLC Hellraid odgođen je na sredinu kolovoza.

Vijest o odgodi tog DLC-a dolazi putem službenog twitter profila igre Dying Light, a u tweetu studio Techland ističe kako su tijekom beta faze Hellraida dobili jako puno povratnih informacija igrača te da su u fazi implementiranja brojnih značajki koje su predložili igrači koji su sudjelovali u testiranju.

Kao što smo već ranije pisali, kroz ovaj DLC očekuje nas potpuno svježe iskustvo te Hellraid u ovu modernu zombi apokalipsu donosi novi fantasy srednjovjekovni igrivi mod koji će proširiti igru s potpuno novom mapom i tamnicom punom novih neprijatelja i nizom novih oružja. Moći će se igrati samostalno ili kooperativno sa do četvero igrača.

Iako je Dying Light DLC Hellraid trebao izaći 23. srpnja, novi datum izlaska je 13. kolovoza za PC te 14. kolovoza za PlayStation 4 i Xbox One.