Poznati poljski razvojni studio Techland (Call of Juarez, Dead Island, Dying Light) 2015. godine je objavio vijest kako svoj FPS imena Hellraid “zamrzavaju” do daljnjega, nakon čega su svu pažnju usmjerili na svoj izdavači ogranak, a posljedično i rad na igri Dying Light 2. No danas stiže vijest da će Hellraid ipak biti objavljen, ali kao DLC za originalni Dying Light.

Sve je počelo s arkadnom mašinom koju su preživjeli našli u podrumu Tornja dok su istraživali nestanak struje“, stoji u opisu DLC-a Hellraid koji je Techland objavio na službenoj stranici igre Dying Light

Studio obećava da nas kroz ovaj DLC očekuje potpuno svježe iskustvo Dying Lighta, koje će proširiti igru s potpuno novom mapom i tamnicom punom novih neprijatelja i nizom novih oružja, a moći će se igrati samostalno ili kooperativno. Osim toga, nije poznato više o ovom DLC-u te nas detaljnije informacije očekuju uskoro.

Dotada, u nastavku pogledajte novi teaser za Dying Light DLC: Hellraid, koji stiže ovoga ljeta i kojega već sada putem Steama možete dodati na svoju wishlistu.