Bethesda nas je već neko vrijeme pripremala za službenu najavu i novi trailer za The Ancient Gods Part Two, odnosno drugi DLC za pucačinu DOOM Eternal. Nakon jučerašnjeg teasera koji su najavili još prije deset dana, pravi puni trailer upravo je stigao i otkrio da DLC izlazi već u četvrtak – 18. ožujka.

Trailer donosi konkretni pogled na novo oružje zvano Sentinel Hammer kojim ćemo vitlati kao Doomslayer, a taj malj ujedno će biti i ključna stavka novog DLC-a. Pomoću njega ubijat ćemo manje neprijatelje samo jednim udarcem i omamljivati velike neprijatelje, no osim oružja, pristup borbi u Ancient Gods Part Two u potpunosti će mijenjati i sami neprijatelji.

Tako nas očekuje pet novih vrsta neprijatelja, a to su oklopljeni vojnici s neuništivim štitovima, kameni impovi otporni na štetu, zatim Cursed Prowleri koji će se prišuljati i otrovati nas te bježati. Screecher zombiji su najzeznutiji jer ako ih ubijemo, daju buff svim ostalim neprijateljima u blizini, a zvijezda DLC-a bit će takozvani Armored Baron.

Trailer za drugo i zaključno poglavlje priče ispričane kroz ekspanziju i story DLC The Ancient Gods za DOOM Eternal pogledajte u nastavku.