Nakon što smo u veljači ove godine prenijeli vijest da Tekstilno-tehnološki fakultet u Zagrebu i PlayStation Hrvatska u suradnji rade repliku kostima Aloy iz Horizon Forbidden West, danas su službeno objavljene i fotografije dovršenog kostima

Podsjećamo, na izradi kostima sudjelovale su studentice diplomskog studija Industrijskog dizajna odjeće – Tena Omerović, Ivana Škaper, Valentina Ferenčak i Nikolina Tufekčić i to u sklopu kolegija Projektiranje odjeće. Svaka od njih izradila je dio kostima pod nadzorom, vodstvom i mentorstvom asistentice Franke Karin i izv. prof. dr. sc. Irene Šabarić, predstojnice Zavoda za dizajn tekstila i odjeće dok je izv. prof. dr. sc. Slavica Bogović bila zadužena za 3D ispis.

U danas objavljenim službenim fotografijama koje je na svojim društvenim mrežama podijelio PlayStation Hrvatska, kostim nosi Selma Imamagić, studentica diplomskog studija smjera Odjevno inženjerstvo.

Horizon Forbidden West na tržište je izašao 18. veljače za PlayStation 4 i PlayStaton 5, a našu recenziju igre prenijeli smo putem videa u nastavku teksta te u kompletnijem obliku i u novom broju časopisa Reboot #81 kojega možete naći na kioscima.