Deck13 nas je iznenadio svojom najavom nastavka popularnog naslova The Surge, a kako bi nam ublažili čekanje, danas su na tržište izbacili novu ekspanziju The Good, the Bad and the Augmented.

U ovoj ekspanziji, igrači će pratiti Warrena koji će se pronaći u samoj utrobi CREO-a te će istraživati napušteni QA laboratorij koji je stvoren za unaprjeđivanje CREO tehnologije.

Unutar labaratorija će se nalaziti smrtonosne testne komore koje je po uzoru na TV seriju Wild West stvorio dr. Rischboter, a igrači će upravljajući Warrena pokušati izboriti svoj put kroz sve sobe. Ako vam te testne sobe postanu prelagane, igrači će imati priliku urediti mape uz pomoć 4 do 16 raznih modifikatora.

Na kraju svake testne sobe, igrači će se suočiti s ogromnim neprijateljem koji će biti opremljen s 30 jedinstvenih komada opreme, a nakon što ih poraze, igrači svu tu opremu mogu prisvojiti.

The Good, the Bad and the Augmented ekspanzija je dostupna od danas po cijeni od 10 eura, a valja napomenuti da je za igranje ekspanzij  potrebna sama igra.