Od sad pa do do 3. lipnja ove godine Bungie svojim obožavateljima nudi besplatni pristup trima ekspanzijama – Shadowkeep, Beyond Light i Witch Queen kako bi se prisjetili ili po prvi put odigrali gradivo uoči izlaska nadolazeće ekspanzije za Destiny 2. Osim ekspanzijama, igrači će imati pristup sadržaju iz protekle četiri sezone, a korisnici usluge PlayStation Plus moći će besplatno igrati trenutno najnoviju ekspanziju – Lightfall.

Kreatori Destinyja ponudili su i korisne savjete kako u malo vremena iskusiti što više uzbudljivog sadržaja. U tom kontekstu, moguće je preskočiti lanac misija New Light, skupiti vrijednu opremu te odmah prijeći na stvar. Ovisno o svojim mogućnostima, preferencijama i vještinama, svatko će vjerojatno pronaći nešto za sebe, bilo to soliranje kampanje, igranje s prijateljima ili opušteno pecanje.

Ponekad je lijepo jednostavno odmoriti se od akcije i uživati ​​u jednostavnom zadovoljstvu bacanja užeta i izvlačenja ribe i povremenog blaga. Izvrsno je za opuštanje solo ili s prijateljima. Osim toga, možete skupiti hrpu različitih riba za svoj akvarij i posjetiti ih u svom akvariju u H.E.L.M-u”, kazao je član Bungijevog tima, Chris “Cozmo” Shannon.