Iz Bethesde su najavili da će Dishonored uskoro dobiti vlastite stripove i romane. Počevši od ovog ljeta, Titan Comics and Books objavit će seriju stripova od četiri broja, te nekoliko romana. Titan inače izdaje Assassin’s Creed, Dark Souls i Deus Ex stripove.

Prvi broj stripa izaći će 3. kolovoza, još dva dobit ćemo u rujnu, a posljednji broj izlazi u listopadu. Ako želite sve kupiti odjednom (pretpostavljamo uvezene u lijepi meki uvez, kako se pristoji), to ćete moći napraviti od 29. studenog. Radnja stripova bavit će se pokušajima asasina Corva Attana da pronađe nasljednika, 12 godina nakon što su se njegove “avanture” (ili točnije, muke) u Dishonoredu završile.

Ovako će izgledati prva naslovnica:

Radnja stripa događa se prije radnje Dishonoreda 2, nastavka uspješne igre s odraslom Emily Kaldwin u glavnoj ulozi. Ako vas zanima što je sve bilo s Emily, Corvom i Dunwallom u 15 godina koliko je prošlo između kraja Dishonoreda i početka Dishonoreda 2, sigurno ćete htjeti pročitati Dishonored – The Corroded Man, roman koji bi trebao izaći ovog rujna. Nakon izlaska Dishonoreda 2, trebala bi izaći još dva romana koji se fokusiraju na Corva i Emily, i to 2017.

Dishonored 2 izlazi 11. studenog za PlayStation 4, PC i Xbox One. Osim kao Corvo Attano, ovaj puta ćemo moći igrati i kao njegova štićenica i mlada carica Emily Kaldwin, koju smo u originalnom Dishonoredu upoznali kao djevojčicu. Više o igri moći ćete čitati u sljedećem broju Reboota!