EA je putem svojih službenih stranica objavio kako će za par dana kroz njihov Origin Access i Vault postati dostupno još devet igara. Svi igrači koji na računalima plaćaju mjesečnu pretplatu moći će zaigrati sljedeće igre: Tyranny Commander Edition, Abzu, Kingdom: New Lands, Gonner, Europa Universalis III Complete, Knights of Pen and Paper: +1 Edition, The Guest, Hearts of Iron III i Victoria I Complete.

Za one koji nisu upoznati, Origin Access je mjesečna pretplata koju je EA osmislio prije gotovo četiri godine i koja igračima u zamjenu za 3,99 eura nudi sljedeće stvari: pristup kolekciji od gotovo sto igara koju igrači mogu igrati u cijelosti koja se zove The Vault, raniji pristup nekim igrama koje izdaje EA, kao i probne verzije nekih novih igara u trajanju od 10 sati te 10 posto popusta na sve naslove koje EA prodaje na svojem servisu Origin.

Spomenutih devet igara stiže u Vault za tri dana, odnosno 17. svibnja, a ako vas Origin Access zanima i želite saznati kako se možete pretplatiti, sve informacije ćete pronaći ovdje.