Izdavački div Electronic Arts u nedjelju je održao veliku konferenciju EA Play u sklopu koje je otkrio mnogo novih informacija o svojim planovima za skoru budućnost. Naravno, za vrijeme konferencije mnogo se pričalo o DICE-ovom Battlefieldu 1 koji na tržište stiže u listopadu ove godine.

Iako nije bio spreman otkriti apsolutno sve što nas očekuje, EA je predstavio četiri multiplayer mape i tri igraća moda u kojima ćemo moći uživati. Sve tri mape prilično su mračne, što je potpuno očekivano, a odvest će nas u ratom potpuno razrušeni grad (Amiens), opaku ratnu zonu sjeverne Francuske (The St. Quentin Scar), alpske visine (Monte Grappa) te mediteransku obalnu ratnu zonu (Empire’s Edge).

Od modova predstavljeni su Conquest, Domination i Operations. Dok se o prva dva moda ne treba mnogo pričati, fanovi online pucačina lako će zaključiti što su, mod Operations potpuno je nova kombinacija u kojoj tim napadača mora napadati kontrolne točke kako bi odbio obrambenu liniju i osvojio teren, nakon čega se bitka seli na novu zonu.

Paralelno s novim informacijama dobili smo trailer koji možete pogledati iznad, dok se ispod teksta nalazi kompletna snimka konferencije EA Play u kojoj možete vidjeti i veliki stream nekoliko rundi 32 vs. 32 multiplayera. Prikaz gameplaya počinje na 120. minuti.