Double Fine za svoj je nadolazeći Day of the Tentacle Remastered odredio tek okvirni datum izlaska postavljen u tekući mjesec. Sada, zahvaljujući ekipi iz GoG-a, znamo da će igra na PC stići 22. ožujka. Vijest je objavljena paralelno s novom promocijom u sklopu koje igrači koji igru naruče na GoG-u ostvaruju 10% popusta na konačnu cijenu.

Day of the Tentacle Remastered najavljen je u listopadu prošle godine, a prvi smo trailer dobili nekoliko tjedana kasnije. U odnosu na originalnu verziju koju smo igrali davne 1993. godine obnovljena verzija donosi nanovo crtane lokacije i likove, obnovljenu glazbenu podlogu, zvukove i ostalo.

Day of the Tentacle Remastered

Kao što je bio slučaj s obnovljenim izdanjem Grim Fandanga, Day of the Tentacle će nam omogućiti prebacivanje između moderniziranog i retro sučelja, što je zgodan dodatak kojeg će nostalgičari zasigurno rado koristiti.

Day of the Tentacle Remastered osim na PC stiže na PlayStation 4 i PS Vitu, no još uvijek je nepoznato hoće li na sve platforme stići istovremeno. Više informacija o igri možete potražiti ovdje.