Već neko vrijeme nismo vidjeli svjež prikaz gameplaya iz igre Cyberpunk 2077, a čini se da će se to promijeniti 11. lipnja.

Vijest je to kojom danas poznati poljski studio CD Projekt RED “draška” fanove putem služenog twitter profila igre, a draškanju se putem svoga privatnog twitter profila pridružio i CD Projektov globalni community menadžer Marcin Momot.

“Pripremite se!”, kažu iz CD Projekta, priloživši sliku na kojoj stoji “Night City Wire”, što očigledno aludira na svojevrsnu emisiju, uz datum 11. lipnja. Vjerujemo da to znači kako ćemo tada vidjeti novi gameplay prikaz ili neku drugu vrstu razvojnog dnevnika vezanog uz trenutno stanje igre. No, da ne bi sve bilo na razini spekulacija, Momotov dodatni tweet s tekstom “Stuff will be shown!” garantira da ćemo vidjeti barem nešto novo.

S obzirom da smo posljednji prikaz gameplaya vidjeli još na ljeto, odnosno u kolovozu 2019., jedva čekamo 11. lipnja. Dotada podsjećamo da Cyberpunk 2077 izlazi 17. rujna 2020. za PC, PlayStation 4 i Xbox One, dok će kasnije stići i na konzole iduće generacije – PlayStation 5 i Xbox Series X (uz dodatnu pogodnost za vlasnike Xboxa, o čemu smo pisali na ovome linku).