Već neko vrijeme znamo da je rad na igri Cyberpunk 2077 zapravo gotov te da je igra još od 5. listopada spremna za fizičko umnažanje, kopiranje na originalne diskove i za distribuciju (unatoč odgodi izlaska radi dodatnog poliranja koje će ići u digitalni “Day 0 patch). 

Tako su na internet danas procurile fotografije naslovnice fizičkog izdanja igre za PlayStation 4 i Xbox One, koje je podijelio jedan od zaposlenika kompanije zadužene za pakiranje. Na samoj naslovnici vidljiva je i informacija koja potvrđuje datum izlaska 10. prosinca.

 

Company I work for has just been sent all this promo stuff! Its deffo out on the 10th from r/cyberpunkgame

Pozadinska strana pakiranja pokazuje i informaciju da igra na PlayStationu 4 zauzima “minimalno 70GB”, što je očigledno istovjetno izdanju igre za PC i Xbox, a istaknuta je i informacija da igra dolazi s poboljšanjima za PlayStation 4 Pro.

Zaposleniku neimenovane kompanije, koji je na internet prerano podijelio fotografije, želimo sreću u potrazi za novim poslom, a dotada podsjećamo da ovoga četvrtka 19. studenog stiže peta epizoda Cyberpunk 2077 live eventa Night City Wire, u kojoj nas očekuje još više informacija o Keanu Reevesovom liku Johnnyju Silverhandu te još mnogo toga.

Cyberpunk 2077 izlazi 10. prosinca za PC, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5 te Xbox Series X/S.