Svima je već neko vrijeme poznato da je Cyberpunk 2077 trebao izaći 19. studenog te da je igra (nadamo se, posljednji puta) odgođena na 10. prosinca. Umjesto izlaska igre, CD Projekt RED za 19. studeni planira novu i petu po redu epizodu svog live eventa Night City Wire.

Kao i svaki puta dosad, nova peta epizoda najavljena je putem službenoga twitter profila igre, a ovoga puta u fokusu će biti sami Johnny Silverhand, odnosno legendarni lik kojega tumači holivudski glumac Keanu Reeves.

Osim detaljnog uvida u najpoznatijeg cyberpunk rokera, CDPR obećava i da će podijeliti niz pjesama iz Night Cityja te još jako puno toga, uz napomenu da će ovo biti zaista velika i značajna epizoda.

Petu epizodu livestreama Night City Wire, kao i dosad, moći ćemo uživo gledati putem CD Projektovog službenog twitch kanala te na službenom YouTube kanalu igre Cyberpunk 2077, a točno vrijeme kada se odvija je četvrtak 19. studenog u 18h po našem vremenu. Dotada, što smo sve saznali o vozilima i vizualnim stilovima igre u prethodnoj, odnosno četvrtoj epizodi koja se održala 15. listopada, saznajte na ovome linku.