Čini se da su mnogi vlasnici PlayStationa 4 u lipnju odlučili okušati svoju sreću i Cyberpunku 2077 napokon pružiti šansu nakon što je konačno vraćen na PS Store kao posljedica posljednjega velikog patcha, s kojim je zadovoljan i poljski studio CD Projekt RED. Tako je Cyberpunk 2077 u vrlo kratkom vremenu postao najskidanija igra za PlayStation 4 u lipnju.

Nakon svih uspona i padova, uklanjanja igre s dućana PS Store usred katastrofalno lošeg stanja punog tehničkih teškoća, nekoliko tužbi, potom i hakerskih napada na servere studija CDPR te naknadnog postepenog implementiranja nekoliko velikih patcheva i još barem toliko hotfixeva, Cyberpunk 2077 je na PS Store vraćen 21. lipnja.

Tjedan dana nakon povratka igre na Sonyjev dućan, CDPR je izjavio kako je zadovoljan s trenutnom razinom njezine stabilnosti, iako su, uz gomilu drugih preinaka i ispravki grešaka, morali značajno smanjiti količinu NPC prolaznika i automobila u prometu, samo kako bi postigli donekle glatko iskustvo igranja od cca 30 FPS-a na konzoli PlayStation 4.

Sony je čak na stranici igre na svome dućanu postavio i napomenu da su tehničke teškoće i dalje moguće te da je za najbolje iskustvo Cyberpunk 2077 preporučljivo igrati na konzolama PlayStation 4 Pro i PlayStation 5, a ta napomena i dalje stoji na PS Storeu.

No, čini se da to nije spriječilo ogroman broj igrača koji su jedva čekali zaigrati Cyberpunk 2077 na PlayStationu 4. Na toj konzoli igra je tako prošloga mjeseca u samo deset dana ostvarila titulu najskidanije od svih drugih na PS Storeu, iako većinu mjeseca niti nije bila dostupna, s obzirom da je na PS Store vraćena tek 21. lipnja.

Tako su se ispod Cyberpunka za čitav mjesec lipanj našli GTA V, FIFA 21, NBA 2K21, Minecraft, Call of Duty: Black Ops Cold War, novi Chivalry 2 te mnoge druge popularne stare, ali i nove igre. Listu najskidanijih igara za lipanj Sony je objavio putem službenoga PlayStation bloga koji donosi i TOP 20 najskidanijih igara za PlayStation 5, TOP 20 za PlayStation 4, ali i TOP 10 za PSVR te TOP 10 najskidanijih besplatnih igara.